Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pokol angyalai
  2009-07-19 11:41:32, vasárnap
 
 
A Pokol Angyalai felhímzett emblémája, amit "színeknek" hívnak, egy szárnyas koponyát jelenít meg, mely bukósisakot visel.

Kevéssel a szárnyak alatt az MC betűket figyelhetjük meg, mely felett egy szalagon a "Pokol Angyalai" felirat látható. Ez alatt az alapszerv száma és földrajzi fekvése, mely legtöbbször a bázis nevének rövidítéséből áll. Minde jeleket általában egy ujj nélküli denimdzseki hátára hímzik. Mindemellett megfigyeltek delikvenseket, akik különböző Luftvaffe-jelzéseket és a német Vaskereszt reprodukcióit hordják. Sokuk szakállas, és hosszú, általában gondozatlan hajviselettel rendelkezik.

A Pokol Angyalai jól megfigyelhetően a terjedelmes, nagy teljesítményű, amerikai gyártású motorkerékpárokat (elsősorban a Harley-Davidsont) kedvelik. A klubtagok általában beceneveket használnak, körön belül ez a "hivatalos" nevük, és a klub listáin e neveken szerepelnek. Némely alapszerv azt javasolja, hogy a belépőket tetoválják, ennek ára benne van a felavatási díjban.

Feltehetően az önmeghatározás szempontjából a legjelentősebb közös nevező a Pokol Angyalainak általános érvénnyel említhető közös mocskossága. A velük kapcsolatba kerülő nyomozótisztek folyamatosan arról tudósítanak, hogy ezek az emberek és társnőik olybá tűnnek, mint akiknek azonnali folyóvízre, ill. forró fürdőre van igen nagy szüksége...

A belső keletkezésű (az író a csoporttal élt egy darabig) szociográfia írója Hunter S. Thompson, a gonzó újságírás nagy öregje, akinek a mai magyar sajtónyelv a kajakbaszás és feka csávó kifejezéseket- köszönheti, nemrégiben halálozott el, műve harmincöt éves késéssel érkezett Magyarországra, hisz a motoros csoport akkor élte fénykorát, amikor Charles Bronson még Litvánia templomaiban kóristafiúskodott és Lee Marvin is megtestesíthette még a mozivásznon az angyalarcú gengsztert, szóval nem sokkal a második világháború után.

A Harley-Davidson gyár 100. évfordulójára már megjelent egy public relations ihletésű kötet, mely megpróbálta tisztára mosni a Pokol Angyalait és a dübörgő motorokat inkább a korlátlan szabadsággal és a demokráciával igyekezett összefüggésbe hozni, mégis ez az első kézből származó beszámoló hitelesebb, mint az a pár kötet, de az is kiderül, hogy nem azért ítélték el őket, amit elkövettek, és a média valóban szerepet játszott, hogy egy időben az USA elsőszámú közellenségei legyenek motoros "hunok".

A csapat:
Láncokat, napszemüveget és zsíros Levi'seket viselő horda, az őket körüllengő izmos bűz a keményen kopogó egyenruhákból szivárgó régi zsír illata.

"Minden frissen bezupált Angyal azzal érkezik, hogy vadonatúj famert hoz a beavatásra, házilag ujjatlanítva, s a hátán pedig címert. A beavatási szertartás rituáléja páholyról páholyra változik, de a fő attrakció mindenhol a regruta új egyenruhájának bemocskítása. "Lavórnyi hugyot és kutyaszart gyűjtenek az összejövetel előtt, hogy aztán az új fiú fejére öntsék pogány-profán keresztelésként. Vagy leveszi az összes ruháját, és pucéran vigyázza, hogy a genny-lavórt a ruhájára öntik, és a többiek gondosan beletapossák." Ezt pedig addig kell hordania, míg le nem rohad róla"...

Egy történet a koszról

Egy süketnéma Angyalt megállított a rendőr Santa Cruz közelében a tengerparton vasárnap délután, a motoros büszkén viselte cuccát. "Vegye ezt le", írta a rendőr nagy udvariasan a Némának egy noteszbe, s ő levette farmerdzsekijét, ám ezzel láthatóvá vált a másik Hell's Angel jel a bőrdzsekije hátán.

"Vegye le azt is", parancsolta a már bosszús járőr, persze ezúttal is a noteszbe skribált.

És a bőrjakó alatt pamuting volt, de azon is a klub színei. "Le vele" kiabált idegesen a zsaru, az ing alatt alsóing, erre tollal rajzolva a jel.

"Oké, Okostojás, de most már vedd le azt is" - írta a közlekedési rendőr a hisztéria határán.

Gúnyos vigyorral a Néma levette az alsóinget, jól felszívta magát, hogy tündökölhessen a mellkasára tetovált jel. A járőr őrjöngve elhúzott. A Néma csak vigyorgott, mert az alsónadrágja alatt is ott figyelt a szárnyas halálfej.

Néhány név a csapatból: Kisjézus, Gnóm, Sólyomfasz, Zorro, Csülökcsont, Csavargó Terry, Piszkos Ed, Kacsa Chuck, Mocsok Phil, Aggregátor Charley, Bolondkereszt, Puff, s az Állat...

A vezetők:

Terry:
190 centi, 95 kiló, gyúrt karok, kendermagos szakáll, vad, vibratív viselkedés, mely nem számolt azzal, hogy enyhületet hoz bármely személyzetis szakember lelkületére. Életének 27 éve alatt elborzasztó rendőrségi adatbázist halmozott fel, szerepelt benne a szemérem elleni erőszak is, noha ez a nyilvános és többrendbeli kinyalás delictuma volt.

Bobo Pretam:
Úgy nyerte el az alelnökséget, hogy három Angyallal verekedett meg egy éjszaka. Pótolhatatlan tömegoszlató, a rakpart irodalmi kávéházainak rozmárja. "Nem volt túl kényelmes bebaszni vele" , mondja Hunter.

Egyszer úgy érezte, hogy folt esett a becsületén, kicsúszott a smasszerek karmai közül és egy karateütéssel szétcsapott egy tizenöt centis márványpadot az Igazságügyi palotában, amikor tárgyalásra vezették. "Még a rendőrség is csak ördögi vággyal nézegette, melybe vegyült egy kis respekt."

Törvényen kívülieknek ábrázolja őket Hunter, veszteseknek, ám erről a bandatagok azt mondták később: "Lehet, hogy vesztesek vagyunk, de oltári zrít csinálunk a kifelé vezető úton."
(Kerekes)

THOMASKEREKES1 rovata (thomaskerekes1.virtus.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Címkék: megtestesíthette, keresztelésként, farmerdzsekijét, megfigyelhetően, önmeghatározás, legjelentősebb, magyarországra, egyenruhájának, nyomozótisztek, tündökölhessen, delikvenseket, egyenruhákból, teljesítményű, thomaskerekes, szempontjából, összefüggésbe, évfordulójára, közellenségei, rövidítéséből, napszemüveget, bolondkereszt, kifejezéseket, pótolhatatlan, demokráciával, karateütéssel, reprodukcióit, hajviselettel, megfigyeltek, személyzetis, tengerparton, beletapossák, márványpadot, veszteseknek, szabadsággal, mindemellett, összejövetel, szárnyas koponyát, szárnyak alatt, alapszerv száma, bázis nevének, német Vaskereszt, klubtagok általában, klub listáin, belépőket tetoválják, felavatási díjban, önmeghatározás szempontjából, legjelentősebb közös, velük kapcsolatba, belső keletkezésű, gonzó újságírás, motoros csoport, angyalarcú gengsztert, Pokol Angyalai, Pokol Angyalainak, Hunter, Charles Bronson, Pokol Angyalait, Santa Cruz, Csavargó Terry, Piszkos Ed, Kacsa Chuck, Mocsok Phil, Aggregátor Charley, Bobo Pretam,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 26  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Életművészet  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 26  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Beney Zsuzsa - Sirató  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Jó éjszakát  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Aki szeret, annak senki sem id...  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Sokkal bölcsebb a természet,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Krisztina b...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Különös!  Búzaszentelés  Beney Zsuzsa - Tavasz  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Beney Zsuzsa  Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Sokkal bölcsebb a természet,  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Szép estét kedves látogatóimna...  Szent György nap  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  képre írva  Emlék  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Palóc Grand Canyon  Esti kép  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Az idő elsodorja létezésünk  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
szárnyas koponyát, szárnyak alatt, alapszerv száma, bázis nevének, német Vaskereszt, klubtagok általában, klub listáin, belépőket tetoválják, felavatási díjban, önmeghatározás szempontjából, legjelentősebb közös, velük kapcsolatba, belső keletkezésű, gonzó újságírás, motoros csoport, angyalarcú gengsztert, második világháború, public relations, dübörgő motorokat, korlátlan szabadsággal, demokráciával igyekezett, első kézből, média valóban, őket körüllengő, keményen kopogó, hátán pedig, beavatási szertartás, összejövetel előtt, összes ruháját, ruhájára öntik, többiek gondosan, süketnéma Angyalt, rendőr Santa, tengerparton vasárnap, motoros büszkén, rendőr nagy, másik Hell, bőrdzsekije hátán, noteszbe skribált, bőrjakó alatt, klub színei, közlekedési rendőr, hisztéria határán, mellkasára tetovált, járőr őrjöngve, alsónadrágja alatt, szárnyas halálfej, szemérem elleni, rakpart irodalmi, smasszerek karmai, karateütéssel szétcsapott, tizenöt centis, kifelé vezető, megtestesíthette, keresztelésként, farmerdzsekijét, megfigyelhetően, önmeghatározás, legjelentősebb, magyarországra, egyenruhájának, nyomozótisztek, tündökölhessen, delikvenseket, egyenruhákból, teljesítményű, thomaskerekes, szempontjából, összefüggésbe, évfordulójára, közellenségei, rövidítéséből, napszemüveget, bolondkereszt, kifejezéseket, pótolhatatlan, demokráciával, karateütéssel, reprodukcióit, hajviselettel, megfigyeltek, személyzetis, tengerparton, beletapossák, márványpadot, veszteseknek, szabadsággal, mindemellett, összejövetel, többrendbeli, alelnökséget, figyelhetjük, szociográfia, alsónadrágja, ujjatlanítva, bemocskítása, kávéházainak, tömegoszlató, folyamatosan, templomaiban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1654
  • e Hét: 9127
  • e Hónap: 15368
  • e Év: 67634
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.